Mitsubishi Azira

 
A+++
SCOP
4,60
SEER
8,60

Fortrinn

  • Ekstremt lavt lydnivå, -fra 19dB(A) på innedelen
  • Nattsenkingsfunksjon for ekstra lavt lydnivå fra utedelen
  • Kjølemedie R32
  • FanMode (viftefunksjon)
  • Vifte med Wingletsfunksjon

GRATIS BEFARING!

Send SMS: AC til 1963

eller

Mitsubishi Azira

Så stille at du kan ha denover sengen på soverommet!

Ny og stilren kompaktmodell

Innedelen er designet for å passe en rekke rom, som f.eks soverom, stue, eller på kontoret.

Azira er kompakt, linjene stilrene, og med nyutviklet effektiv i både inne og utedel er dette en modell man virkelig blir fornøyd med.

Det nye kuldemedie R32 gir også lavere GWP verdi og er bedre for miljøet.

Utedelen kommer med nyutviklet vifte for bl.a raskere avriming. Innedelen er oppgradert fra forrige kompaktmodell med luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte sørger for høy ytelse og lavt lydnivå. I tillegg har modellen 10 graders funksjon som gjør at du kan ha en lavere vedlikeholdstemperatur når du selv er borte.

Azira leveres også med Fan Mode (viftefunksjon) for effektivt å fordele varmen om du f.eks fyrer i peisen, EconoCool (økonomisk avkjølig), og uketimer.

Økonomisk og høy varmekapasitet

Med en SCOP på 4,7 sørger Azira for at du får igjen 4,7 ganger mer varme enn ved tradisjonell el-fyring som f.eks panelovner.

Modellen leveres i 3 størrelser: 4100W, 4600W og 7300W. Alle har fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -20°C.

Ønsker du litt ekstra varme på hytta, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt.

Lavt lydnivå

Innedelen til Azira har utrolige 19dB(A) på laveste lydnivå, og er perfekt som aircondition på soverommet, i stua, på hytta, ...eller der du måtte trenge det! Azira er så stille at den kan kjøle deg ned hele natten uten å forstyrre nattesøvnen. Utedelen har kun 48dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking.

Azira er den perfekte modellen hvis du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe som støyer, eller du bor i tett bebyggelse eller borettslag, og har spesielle krav for utedelens støynivå.