Panasonic gulvmodell

Panasonic gulvmodell

 
A++
SCOP
4,70
SEER
8,10

Fortrinn

  • Stilig og kompakt design, kan bygges inn i veggen
  • Lavt støynivå, kun 19 dB
  • Eneste gulvmodell på markedet med R32
  • Kompatibel med internettstyring
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15 °C)
  • NanoeX luft rensesystem

GRATIS BEFARING!

Send SMS: AC til 1963

eller

Panasonic Z35 Gulv

Effektiv komfortog ren luft hele året

Energieffektiv med lavt støynivå

Panasonics nye gulvmodell er oppgradert og godkjent for drift ned til -35 grader*. Stikkord er høyere ytelse, ny diskret design, lavt støynivå og luftrenseteknologi som gir friskere og sunnere luft i hjemmet.

Modellen leveres i hvitt og har et kompakt design. Størrelsen og smal dybde gjør den enkel å installere (60 cm høyde x 75 cm bredde x 20,7 cm dybde). Enheten kan monteres direkte på gulvet eller under et vindu, og kan delvis skjules i veggen for å gjøres mindre synlig.

Enestående energieffektivitet (A++), komfort med superstille teknologi, med så lite som 19 dB(A), og frisk luft kombinert med toppmoderne design.

Modellen er lett og integrere i hjemmet med sitt stilige utseende og kompakte størrelse.

Alltid frisk og ren luft med Nanoe™ X

Nanoe™ X med nanoteknologi atomiserte elektrostatiske vannpartikler på nanostørrelse renser luften i rommet. Du får en effektiv sterilisering og rensing av luften i rommet, den blir deodoriserende som hemmer visse virus og bakterier (bakterier, sopp, pollen, virus og sigarettrøyk).

Panasonic Comfort cloud

Med det nye tilbehøret CZ-TACG1, kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via Internett. CZ-TACG1 er ekstrautstyr som kan bestilles som et tillegg.