Premium kassett vindusmarkise

Premium kassett vindusmarkise

GRATIS BEFARING

Send SMS: SKYGGE til 1963

eller

Tradisjonell og funksjonellog lekkert integrert!

Kan fås med både sol- og vindsensor

Dette er den tradisjonelle horisontale vindusmarkisen som de fleste kjenner. Leveres både med sveiv og motor.

Dersom en bestiller med motor så kan en også bestille sol og vindsensor slik at markisen automatisk kjøres ned ved behov, og opp dersom det blir for mye vind. Dette sikrer et svalt og godt inneklima uten at du trenger å tenke på kjøre solskjermingen opp og ned.

Diskret løsning som fås i flere farger

Kassetten har et pent design med runde linjer som integreres fint på bygningsfasaden og vinduene. Samtidig beskytter kassetten duken mot vær og vind ved å trekke duken fullstendig inn i kassetten når markisen er oppe.

Som standard leveres løsningen med hvite profiler i høyverdig pulverlakkert aluminium. Andre farger kan fås på bestilling.

Markisen leveres normal med to armer, men kan leveres med flere armer ved større bredder, f.eks 4 vindu dekket av en markise men med en ekstra arm mellom vindu 2 og 3. Anbefalte armlengder er 80cm, 100cm , og 120cm, men armlengder mellom 60cm og 150cm kan leveres.

Markisen kan rulles ned hele 180º for å dekke mest mulig areal.

Markisen leveres i bredde på opptil 587cm. Den dekker da vindus parti hvor glasset er opptil 587cm da armene svinger ut og festes på siden (se bilde).

Minimumsbredde: Med manuel sveiv kan den gå ned til 50cm, og med motor kan den gå ned til 90cm.

Designet for vårt norske klima

Duken vi inkluderer er av høyeste kvalitet og anbefalt i et norsk klima.