Klassisk screen

Klassisk screen

GRATIS BEFARING

Send SMS: SKYGGE til 1963

eller

Enkel men robust- og rålekker!

Diskret og robust

Klassisk screen er basert på den samme grunnkonstruksjonen men uten glidelås for sikring av duken på sidene. Denne vil dermed ha en glipe langs kanten hvor en kan få solstråling, og den vil blafre mer i vinden.

Den avrundede kassetten og de diskret men samtidig meget robuste selvbærende styreskinner for skjult innfesting er omtrent de samme. Også denne bruker en ekstra kraftig og tung bunnlist for å sikre optimal stabilitet i all slags vær.

Alle skinner og profiler er produsert i høyverdig pulverlakkert aluminium som gir lang levetid uten korrosjon.

Løsningen leveres med hvite profiler som standard, men andre farger kan fås på bestilling.

Duk av høyeste kvalitet

Duken vi inkluderer som standard er produsert av de mest anerkjente produsentene som leverer duker av høyeste kvalitet. Disse funger optimalt over tid i vårt norske klima.

Vi kan også levere rimeligere duker om ønskelig.

Vi anbefaler koksgrå duk da det gir best varme demping ifht lys åpning og et visuelt inntrykk som er nær et vindu i sollys.

Valg av duk er viktig for å få ønsket resultat av solskjermingen. Lysåpningen i duken er en balanse mellom maksimal demping av varme/innstråling og utsyn.

Vår rådgiver hjelper deg å velge basert på dine behov.

Designet for vårt norske klima

Løsningen er spesielt designet for det norske klimaet, men Premium Zip screen løsningen anbefales for værutsatte områder.