sms

  Hovedkontor: Prestegardmarka 4, Lye, 4347 Bryne  51 77 78 70 post@acsenteret.no
Norwegian English

Hvem er viIMG 4796

Vi er Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg. I sortimentet vårt finner du blant annet luft-luft, luft-vann, væske-vann og ventilasjonsvarmepumper. Vårt brede spekter av kvalitetsproduktet kommer fra flere anerkjente produsenter som Mitsubishi Electric, Fujitsu, Daikin, Samsung, Panasonic, Toshiba, Viessmann, ComofortZone og NEX. Sistnevnte er ACsenterets egenutviklet varmepumpeserie.

Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste varmepumpene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende designmodeller og eksisterende kvalitetsprodukter – uansett hvilken produsent de kommer fra.

I dag jobber vi mot privat- og bedriftsmarkedet og leverer løsninger både til prosjekterte og eksisterende bygg. Leveransen varierer fra enkle varmepumper til store totalløsninger for energisparing. Vi har flere dyktige samarbeidspartnere, blant annet innen rør og solskjerming, for å kunne tilby de beste totalløsningene. Ved hjelp av vår lange erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å redusere energiforbruket i din bolig eller prosjekt. Endelig løsning utarbeides i samarbeid med kunden for å sikre at behov og forventninger blir ivaretatt. Under referanser finner du eksempler på noen av løsningene vi har levert.

Vi er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste kriteriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år. Vårt fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse sammen med en langsiktig tenkning, har gjort oss til en av Norges største leverandører av varmepumper. Vår målsetning er at våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov.Vi har lyktes med vår målsetting om du som kunde ovenfor dine venner og kjente bruker vårt slagord "anbefales på det varmeste" når du omtaler ACsenteret.

Hvor finner du oss

Nesten hele Norge er vårt dekningsområde.

Våre egne butikker er ACBergen, ACDrammen, ACHaugesund, ACKristiansand, ACOslo, ACStavanger, ACTelemark, ACTrondheim, ACØstfold og ACBryne. Gjennom vårt landsdekkende forhandlernettverk når vi resten av landet. Om du ønsker en varmepumpe men befinner deg langt unna en av våre faghandler, kan du likevel ringe oss. Vi viderfører din forespørsel til vår forhandler nærmest deg. I dag teller vi omtrent 150 forhandlere hvor alle er kvalitetssikret og sertifiserte og du kan derfor være trygg på at du får en leverandør du kan stole på.

Vår historie

ACsenteret ble etablert i 01.01.2003. Viktig for grunderne var fokuset på langsiktighet og profesjonalitet i en bransje preget av ustabile forhold. Etableringen skjedde på grunnlag av en overbevisning om hvilket fantastisk produkt varmepumpe var. Ved å fokusere på kvalitet, blant annet i form av eget supportsenter, teknisk avdeling og verksted, fant bedriften rotfeste. Oppsidene ble med tiden mange; grossist- og montøravtale for Elkjøp og Lefdal, opparbeiding av et stort forhandlernettverk og flere ACsenteret butikker som ble åpnet; Stavanger (2006), Sandnes (2009), Trondheim (2010), Bergen (2011) og Sandefjord (2011). I august 2011 flyttet også hovedkontoret inn i et nytt bygg på Bryne (Lye) hvor lager- og kontorkapasiteten ble betraktelig utvidet.

AC-metoden

Når du handler varmepumpe hos ACsenteret får du trygghet med på kjøpet. Dette leverer vi gjennom en systematisk fremdriftsplan som vi kaller «ACmetoden». Metoden inneholder 4 steg vi mener er avgjørende for å levere best mulig resultat på din installasjon. Stegene skal bidra til at du som kunde opplever kvalitet og trygghet ved å handle hos oss - både før og etter installasjon.

De fire stegene er som følger:

EN. Befaring:

Hos oss begynner kjøpsprosessen alltid med en gratis uforpliktende befaring med en erfaren rådgiver. Hensikten er å avdekke dine muligheter for høyest mulig energibesparelse. Rådgiveren dimensjonerer og ser på plasseringsmuligheter. En befaring er viktig for at du skal få en varmepumpe som er tilpasset dine behov og som fungerer optimalt i henhold til ditt formål og dine forventninger. Den riktige løsningen er et resultat av din planløsning, dine ønsker og ditt varmebehov.

TO. Utvalg:

Som Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumpe tilbyr vi et stort utvalg av varmepumper fra flere anerkjente produsenter og kan tilby deg den beste varmepumpen på markedet til enhver tid. Vi er derfor ganske sikre på at det du trenger , det har vi - enten det er toppmodeller, testvinnere, designmodeller, lavt støynivå, industrimodell, takkassett, gulvmodell eller bare en rimelig variant. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer deg best, enten det er èn varmepumpe eller en kombinasjon av flere. Vi leverer luft/luft, luft/vann, væske/vann og ventilasjonsvarmepumper. Har vi ikke det du er på jakt etter så utfordre oss gjerne.

TRE. Montering:

Varmepumpen du kjøper kan være den beste på markedet, men uten riktig montering vi du få mindre igjen for din investering. Riktig og presis montering er svært viktig da en ukorrekt montering kan føre til redusert besparelse og kortere levetid. I tillegg bør god estetikk sikres både med tanke på innedel, utedel og rørføringer. Våre montører har lang erfaring og er kjent for å være nøyaktige, serviceinnstilte og kvalitetfokuserte. De strekker seg langt for å tilfredsstille våre kunder. Hos ACsenteret er vi nemlig opptatt av å tenke langsiktig og levere løsninger du kan leve godt med i mange år.

FIRE. Service:

Vi ønsker fornøyde kunder og avslutter derfor ikke kundeforholdet etter installasjon. Alle vi installerer varmepumpe hos følger vi jevnlig opp med tilbud om service i hele varmepumpens levetid. Du kan også inngå en serviceavtale hvor du automatisk blir kontakten for servicetid hvert andre år. Service anbefales jevnlig for å sikre optimal ytelse, besparelse og lang levetid. For oss er det også viktig å være tilgjengelige for kunden slik at du kan få hjelp ved behov. Derfor har vi egen supportavdeling med tilhørende serviceverksted som har bred kompetanse på flere merker. Våre dyktige serviceteknikere rykker raskt ut hvis problemer skulle oppstå. Lang fartstid i markedet har gitt oss mye erfaring og bred kompetanse.

Visjon, Målsetning og Verdier

Vår visjon

“Vi skal sette standarden for redusert energiforbruk og miljøbelastning ved å levere optimale inneklimaløsninger”

Vår målsetning

“Våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov. Fellesskapet vårt skal kjennetegnes av kvalitet, ærlighet og langsiktighet i alt vi gjør."

Våre verdier

“Langsiktighet - Ærlighet - Kvalitet - Service - Kompetanse - Effektivitet – Engasjement”

Hva våre kunder sier:

Deres montør har akkurat gjort seg ferdig med installasjonen av Varmepumpen hos oss på Snarøya.  Jeg har lyst til å gi en tilbakemelding på montøren som var her.  Han arbeidet raskt og effektivt og framsto som en veldig god representant for firmaet.  Vi er veldig fornøyd med den jobbenn han gjorde og ikke minst at det er helt ryddig etter de jobben var gjort.  Takk for hjelpen! ---- Jon Sverre Lund


Fredag 29 juli 2016 utførte en av deres ansatte, Piotr service på min 10 år gamle Panasonic varmepumpe. Jeg ble veldig overrasket over den grundige jobben han utførte. Han informerte først om hva han skal utføre og hvorfor. Alle avtagbare paneler på hele innendørsenheten ble renset for støv og sopp og vasket meget grundig. Registeret på innendørsenheten ble renset veldig grundig med medbrakte produkter og tørket. Dette har aldri blitt utført ved tidligere servicer på pumpa. Kun skylling i utslagsvasken av de to store støvfiltrene. Etter rengjøringen hadde vi gjennomgang om riktig bruk av pumpa. Det viste seg at jeg ikke har brukt på pumpa på best mulig måte. (Instruksjonsheftet er en del vanskelig å forstå). Utendørs enheten ble kontrollert og funnet i orden. Noe ulyd fra viftelagrene ble konstatert.

Konklusjon. Jeg ble svært positivt overrasket over den grundige jobben som Piotr utførte. Han vil jeg gjerne skal komme tilbake ved neste service eller ved eventuelle behov for reparasjon. --- Per Skaale


Det er sjelden vi opplever en montør med så usedvanlige egenskaper som han ACsenteret sendte til Sjøgata. Han visste hva han gjorde, hvorfor han skulle gjøre og hvordan: Fleksibele og smarte løsninger. Ordnet seg selv, rotet ikke til noe som helst, og etterlot arbeidsplassen fin og ordentlig. Og instruerte og informerte grundig. Vi er svært fornøyde.  --- Evaluering fra mittanbud.no


Takk for meget profesjonell service. Flott servicemann som kunne sine ting og var rask og effektiv. Jeg har etter hvert fått et meget positivt inntrykk av dere alt fra selger, backoffice, montør og servicemann. En glede å handle med dere. -   Arne Henriksen, Høgskolelektor

finansiering  sms  norskfamilie forsiden