sms

  Hovedkontor: Prestegardmarka 4, Lye, 4347 Bryne  51 77 78 70 post@acsenteret.no
Norwegian English
varmepumpe oppvarming lagerhall verkstedhall referanse
Har du en stor lagerhall eller utsalgshall kan det lønne seg å investere i god oppvarming for økt trivsel både for ansatte, kunder og produkt.

Uavhengig av om det er verkstedshall, lagerhall eller utsalgshaller trenger man varme. Å skifte fra elektrisitet til varmepumpe kan gi en besparelse på oppvarmingsutgifter på opptil 60%.
fargerike varmepumper
La varmepumpen forsvinne i omgivelsene. En varmepumpe kan nemlig lakkeres i alle mulige farger slik at den automatisk glir inn i miljøet den plasseres i.
varmepumpe varmepumpehus skjule utedel
Prikken over i-en på din varmepumpeinstallasjon er et varmepumpehus. Dette kan males i samme farge som fasaden slik at utedelen går i ett med huset. Et varmepumpehus er en fin avlsutning på en varmepumpeinstallasjon. Det gir deg mulighet til å “skjule” varmepumpens utedel dersom du maler varmepumpehuset i samme farget som husets fasade.
varmepumpe referanse grisefjøs skrettingland
Sted: Jæren
Type bygg: Landbruk / Grisefjøs
Varmepumpe: Luft-til-vann varmepumper
Oppdragsgiver: Leiv Kristian Skrettingland
Grisebonde Leiv Kristian Skrettingland på Jæren hadde et årlig forbruk på ca. 280.000 kWh per år. Han hadde bruk for drøye 12kW med varmeeffekt når utetemperaturen lå på ca. 10oC.

ACsenteret installerte 2 stk varmepumper på 16kW hver. Varmeeffekten til varmepumpene synker nemlig når det blir kaldere. Varmepumpene ble installert i desember måned, og i løpet av de fem første driftsmånedene rapporterte kunden om en besparelse på hele 32.000kWh. Kundens gjennomsnittlige besparelse det første året lå dermed på ca. 50.000 kWh (gått ut u fra at man har fyringsbehov 8 mnd per år).
varmepumpe referanse rådhusplassen næringsbygg industri boligblokk
Sted: Børsa, Trondheim
Type bygg: Næring og bolig
Varmepumpe: Luft-til-vann varmepumper
Oppdragsgiver: Sameiet Rådhusplasssen
På Rådhusplassen har ACsenteret prosjektert og installert en kraftig luft til vann varmepumper. Varmepumpen, av typen Mitsubishi Electric Murai HT60, er høy-temperaturmaskin som egner seg for erstatning av oljekjeler og andre eldre anlegg.
varmepumpe referanse frøyhagen
Sted: Kverneland
Type bygg: Leiligheter
Varmepumpe: Luft-til-luft varmepumper
Oppdragsgiver: Block Berge bygg

På Kverneland har ACsenteret prosjektert og installert luft til luft varmepumper i samtlige leiligheter på Frøyhagen prosjektet. Totalt 16 boenheter. Valget her falt på bestselgeren fra Mitsubishi Electric, FD-Heat Kirigamine. Varmepumpen er plassert over dør for best mulig spredning av luften i leiligheten. Utedelene er plassert samlet på taket for å ikke ta plass fra leiligheten, samt sjenerer minst mulig i forhold til både lyd og fasade.

varmepumpe referanse leilighet ventilasjonsvarmepumpe serigstadparken
Sted: Bryne
Type bygg: Leiligheter
Varmepumpe: Ventilasjons-varmepumpe
Oppdragsgiver: Jan W. Grytten

På Bryne har ACsenteret prosjektert og installert varmeløsning basert på en ventilasjonsvarmepumpe i alle leilighetene i 4 etasje. Totalt 3 boenheter. Leilighetene har fått vannbåren gulvvarme på bad, samt en viftekonvektor plassert sentralt i oppholdsrommet for å spre varmen.
varmepumpe referanse vannbåren varme serigstadparken
Sted: Bryne
Type bygg: Leiligheter
Varmepumpe: Luft-til-vann varmepumper
Oppdragsgiver: Jan W. Grytten

På Bryne har ACsenteret prosjektert og installert varmeløsning basert på luft til vann varmepumpe i alle leilighetene i 1 - 3 etasje. Totalt 25 boenheter. Leilighetene har fått vannbåren varme i gulvet på  badet, samt en viftekonvektor plassert sentralt i oppholdsrommet for å spre varmen. Utedelen plasseres på balkong innebygd i den utvendige bod. Øvrig teknisk utsyr er plassert i innvendig bod og/eller innebygd på baderom.
varmepumpe referanse sørbøhagane
Sted: Ganddal
Type bygg: Rekkehus
Varmepumpe: Luft-til-vann varmepumper
Oppdragsgiver: Kruse Smih Bolig

På Ganddal har ACsenteret prosjektert og levert varmeløsning basert på luft til vann varmepumpe. Totalt har 7 boenheter fått hver sin varmepumpe. Boligene har også fått vannbåren varme i hele første etasje samt på bad i andre etasje. Dette gir et lydløst og usynlig varmeanlegg som bidrar til svært høy komfort i hjemmet.
varmepumpe referanse sørbohagane
Sted: Ganddal
Type bygg: Enebolig i kjede
Varmepumpe: Luft-til-vann varmepumper
Oppdragsgiver: Kruse Smih Bolig

På Ganddal har ACsenteret prosjektert og levert varmeløsning basert på luft til vann varmepumpe. Totalt har 5 boenheter fått hver sin varmepumpe. Boligene har også fått vannbåren varme i hele første etasje samt på bad i andre etasje. Dette gir et lydløst og usynlig varmeanlegg som bidrar til svært høy komfort i hjemmet.

Hva våre kunder sier:

Deres montør har akkurat gjort seg ferdig med installasjonen av Varmepumpen hos oss på Snarøya.  Jeg har lyst til å gi en tilbakemelding på montøren som var her.  Han arbeidet raskt og effektivt og framsto som en veldig god representant for firmaet.  Vi er veldig fornøyd med den jobbenn han gjorde og ikke minst at det er helt ryddig etter de jobben var gjort.  Takk for hjelpen! ---- Jon Sverre Lund


Fredag 29 juli 2016 utførte en av deres ansatte, Piotr service på min 10 år gamle Panasonic varmepumpe. Jeg ble veldig overrasket over den grundige jobben han utførte. Han informerte først om hva han skal utføre og hvorfor. Alle avtagbare paneler på hele innendørsenheten ble renset for støv og sopp og vasket meget grundig. Registeret på innendørsenheten ble renset veldig grundig med medbrakte produkter og tørket. Dette har aldri blitt utført ved tidligere servicer på pumpa. Kun skylling i utslagsvasken av de to store støvfiltrene. Etter rengjøringen hadde vi gjennomgang om riktig bruk av pumpa. Det viste seg at jeg ikke har brukt på pumpa på best mulig måte. (Instruksjonsheftet er en del vanskelig å forstå). Utendørs enheten ble kontrollert og funnet i orden. Noe ulyd fra viftelagrene ble konstatert.

Konklusjon. Jeg ble svært positivt overrasket over den grundige jobben som Piotr utførte. Han vil jeg gjerne skal komme tilbake ved neste service eller ved eventuelle behov for reparasjon. --- Per Skaale


Det er sjelden vi opplever en montør med så usedvanlige egenskaper som han ACsenteret sendte til Sjøgata. Han visste hva han gjorde, hvorfor han skulle gjøre og hvordan: Fleksibele og smarte løsninger. Ordnet seg selv, rotet ikke til noe som helst, og etterlot arbeidsplassen fin og ordentlig. Og instruerte og informerte grundig. Vi er svært fornøyde.  --- Evaluering fra mittanbud.no


Takk for meget profesjonell service. Flott servicemann som kunne sine ting og var rask og effektiv. Jeg har etter hvert fått et meget positivt inntrykk av dere alt fra selger, backoffice, montør og servicemann. En glede å handle med dere. -   Arne Henriksen, Høgskolelektor

finansiering  sms  norskfamilie forsiden