sms

  Hovedkontor: Prestegardmarka 4, Lye, 4347 Bryne  51 77 78 70 post@acsenteret.no
Norwegian English

Om oss

ACsenteret er Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper. I tillegg tilbyr vi også utvendige solskjermingsløsninger som screens, terrassemarkiser, vindusmarkiser og pergola.

I 2016 bygget vi egen fabrikk på Jæren hvor vi startet produksjon av utvendige solskjermingsløsninger. Med egen fabrikk og lokal produksjon, sikrer vi en høy kvalitet på både produkt og leveranse. Dette gjør at vi kan tilby korte leveringstider.

Det å ha lokal produksjon gjør også at vi får testkjørt og programmert på huset før pakking og levering. Dette sikrer en god sluttkontroll, noe som gir deg som kunde en leveranse av aller beste kvalitet. Våre løsninger er utviklet spesielt for det norske markedet og det harde klimaet vi har Norge. Konstruksjonen er av pulverlakkert aluminium, noe som gir en sterkere overflate, og man unngår flassing. Duken er ekstra sterk, vanntett og vindstabil. Produktene er tillegg både estetisk pene og effektive.

Vårt produksjonsteam driver kontinuerlig testing og produktutvikling, og har et tett samarbeid med leverandører av profiler og utstyr hvor vi deler føringer og erfaringer. For oss er det viktig å alltid å ligge i forkant av utvikling på både funksjonalitet og kvalitet slik at våre kunder vet at de til enhver tid alltid får de beste løsningene på markedet.

Med 10 egne butikker og 100+ forhandlere fordelt rundt i landet kan vi levere løsninger over hele Norge.

 

IMG 6146
Premium markise på 6,5m m/3,5m utfall programmeres og kvalitetstestes før levering.

Visste du at...

  • I dag bygges hus og bygninger med mye glass i fasadene. Det betyr at det termiske inneklimaet i oppholdsrom bør tilrettelegges ut fra hensyn til helse og tilfredstillende komfort. Solskjerming spiller en viktig rolle for å tilfredstille dette kravet.

  • For å stoppe solvarmen som kommer inn ved solinnstråling, så solskjermingen være på utsiden av vinduene.

 

IMG 6151  IMG 6163
 

ansatte sol
3 av våre dyktige ansatte

 

 

solproduksjon

Klikk på bildet for å laste ned brosjyren...

Hver måned trekker vi en vinner av en gratis service blandt de som har svart på vår kundetilfredshetsskjemaet.
 

Vi gratulerer følgende vinnere for januar og februar 2018:

Januar: Kjersti Sørhegge og Espen Nielsen                                      

Februar: Ole Kristian Haug og Christian Berg 

Mars: Berit Kvalheim

April: Trond Frøystein


I likhet med bilen som må periodisk service, rengjøres og vaskes, krever også en varmepumpe vedlikehold og stell. En god varmepumpe bør ha en levetid på minst 15 år, og tar du ikke godt vare på den så vil levetiden raskt kunne reduseres.

Vi gleder oss slik til vår- og sommer at vi rett og slett tjuvstarter sommeren med å gi bort en "solgave" til en av våre følgere :)

Vi gleder oss slik til våren at vi tjuvstarter den med å gi bort 3 stk NEX Luftrensere til 3 heldige vinnere :-D

Hvis du i løpet av februar 2018 gjennomfører en befaring med ACsenteret, eller bestiller en ny varmepumpe/solskjerming så er du automatisk med i trekningen om et gavekort på valgfritt varmepumpe eller solskjerming til en verdi av kr. 20.000,- 

Befaring kan bestilles ved å sende SMS: AC til 1963 eller klikk her: https://www.acsenteret.no/index.php/bestill-befaring

Trekning 28. feb kl. 1200.

Lykke til :)

 

 

 

Enova har en rekke støtteordninger hvor de gir økonomisk bistand til energi- og klimatiltak, både for det offentlige, og næringsmarkedet. Denne økonomiske hjelpen kalles Enovatilskuddet.

Vi ser at enkelte kommuner nå begynner å innføre forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder. Men hva er rentbrennende og ikke-rentbrennende ildsteder, her er en liten oppsummering.

Hver måned trekker vi en vinner av en gratis service blandt de som har svart på vår kundetilfredshetsskjemaet.
Vi gratulerer følgende vinnere i september - desember 2017:
September: Mariann Sundt
Oktober: Kai Lundewall
November: Frode Kjerpeseth
Desember: Lars Eielsen

Her er enkle tips for å ta vare på varmepumpen din. Med riktig bruk og jevnlig service kan varmepumpen fungere godt og varme hjemmet ditt i 12-15 år.

 

Sett varmepumpa i riktig driftsmodus.vpink spiller

En varmepumpe har flere modus, både autofunksjon, kjøling og oppvarming. Vårt råd er å sette varmepumpen i riktig driftmodus, -enten kjøling eller oppvarming for å få mest stabil temperatur.

Ikke sett varmepumpen på auto.  – Hvis den står på auto så kan du for eksempel risikere at den begynner å kjøle hvis du fyrer i peisen.

 

Ikke skru varmepumpen av og på

Vi anbefaler at du justere opp og ned på temperaturen og ikke skrur varmepumpen av- og på. Dette er den beste måten å holde en jevn temperatur i hjemmet.

Hvis det er slik at du ønsker å ha 22 grader i huset, så senker du den heller noen hakk når du har fått ønsket temperatur. Ikke skru den av. Besparelsen ved å ha en varmepumpe er størst hvis man har en jevn drift på maskinen gjennom oppvarmingssesongen.

 

Få pumpen sjekket hvis den ikke varmeriStock 485406200

Hvis varmepumpen ikke funker som den skal eller ikke gir den varmen som du tidligere har fått, bør du få installatør til å sjekke om alt er som det skal. Men så lenge du har kjøpt et kvalitetsprodukt er det egentlig lite som kan skje med varmepumpen, og er den riktig installert og montert, skal du heller ikke få problemer.

Varmepumper er en veldig energieffektiv og miljøvennlig form for oppvarming, men det er viktig at arbeidet med installasjon og montering gjøres skikkelig.  De fleste varmepumper inneholder sterke gasser som bidrar til klimaendringer hvis de slippes ut. Slike utslipp kan for eksempel skje ved montering, demontering eller service av varmepumper. Derfor er det krav om at alle installatører skal være f-gass-sertifisert, og at firmaer som utfører arbeidet må være en f-gass-godkjent bedrift.

 

Rengjør filteret!

Husk å rengjøre filteret inne i varmepumpen. Hvor ofte du bør rengjøre, kommer an på hvor mye støv man har i huset. Har du husdyr bør man faktisk rengjøre annenhver uke. Hvis filteret er tett, så blir virkningen av varmepumpen fort redusert. Da får den ikke nok luft og må jobbe hardere, noe som fører til slitasje på varmepumpa og reduksjon av levetiden. Så rengjøring er viktig, og vi anbefaler 1 gang i måneden.

 

Sjekk at utedelen ikke er tildekketHeat pump snow

Det er også viktig å sjekke utedelen på varmepumpa og se til at denne holdes fri for snø, og ikke dekkes til av busker og blader. Det er viktig at utedelen har fri tilgang til luft. Hvis den er skitten eller har mye løv på seg, må du ikke spyle utedelen med hageslangen som enkelte gjør uten å tenke seg om. Utedelen har en veldig følsom elektronikk som kan bli ødelagt av det.

Det kan være en fordel å ha et lite tak over utedelen. 

 

Sett varmepumpen til ønsket temperatur og ikke høyere

Vil du ha 22 grader i boligen din, bør du stille den inn på 22 grader og ikke høyere fordi den skal bli fortere varm. Det blir den nemlig ikke. Varmepumpen har en termostat, så det beste er å sette den på temperaturen du ønsker.

Det som påvirker temperaturen er blant annet hvor isolert huset ditt er, eller hvor i boligen din varmepumpa er plassert.

Blir det veldig kaldt, minus 25 til 30 grader, blir det ikke like mye energisparing, og da trenger enkelte varmepumper litt hjelp med ekstra varme fra feks. en panelovn eller peis. Jo kaldere utelufta er desto mindre energi er det å hente.

Side 1 av 6
finansiering  sms  norskfamilie forsiden