sms

 KONTAKTSKJEMA:

BEFARING    SERVICE    FEILRAPPORTERING     MONTERING    VENTILASJONSRENS

 

Vår fabrikk på Jæren for produksjon av utvendige solskjermingsløsninger.

Om oss

ACsenteret er Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper. I tillegg tilbyr vi også utvendige solskjermingsløsninger som screens, terrassemarkiser, vindusmarkiser og pergola.

I 2016 bygget vi egen fabrikk på Jæren hvor vi startet produksjon av utvendige solskjermingsløsninger. Med egen fabrikk og lokal produksjon, sikrer vi en høy kvalitet på både produkt og leveranse. Dette gjør at vi kan tilby korte leveringstider.

Det å ha lokal produksjon gjør også at vi får testkjørt og programmert på huset før pakking og levering. Dette sikrer en god sluttkontroll, noe som gir deg som kunde en leveranse av aller beste kvalitet. Våre løsninger er utviklet spesielt for det norske markedet og det harde klimaet vi har Norge. Konstruksjonen er av pulverlakkert aluminium, noe som gir en sterkere overflate, og man unngår flassing. Duken er ekstra sterk, vanntett og vindstabil. Produktene er tillegg både estetisk pene og effektive.

Vårt produksjonsteam driver kontinuerlig testing og produktutvikling, og har et tett samarbeid med leverandører av profiler og utstyr hvor vi deler føringer og erfaringer. For oss er det viktig å alltid å ligge i forkant av utvikling på både funksjonalitet og kvalitet slik at våre kunder vet at de til enhver tid alltid får de beste løsningene på markedet.

Med 10 egne butikker og 100+ forhandlere fordelt rundt i landet kan vi levere løsninger over hele Norge.

 

IMG 6146
Premium markise på 6,5m m/3,5m utfall programmeres og kvalitetstestes før levering.

Visste du at...

  • I dag bygges hus og bygninger med mye glass i fasadene. Det betyr at det termiske inneklimaet i oppholdsrom bør tilrettelegges ut fra hensyn til helse og tilfredstillende komfort. Solskjerming spiller en viktig rolle for å tilfredstille dette kravet.

  • For å stoppe solvarmen som kommer inn ved solinnstråling, så solskjermingen være på utsiden av vinduene.

 

IMG 6151  IMG 6163
 

ansatte sol
3 av våre dyktige ansatte

 

 

solproduksjon

Klikk på bildet for å laste ned brosjyren...

Copyright © AC Senteret as 

Webdesign: Bewebbed

Personvern

I samarbeid med Tjenestetorget:
Varmepumpe | Solskjerming

Sidekart

ACsenteret  51 77 78 70     Epost: post@acsenteret.no      Prestegardmarka 4 Lye, 4347 Bryne