Om oss

~ hvem er vi, hvor finner du oss, vår historie

Hvem er vi?

Vi har siden etablering i 2003 vært Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper. Vi  leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg.

I sortimentet vårt finner du luft-luft og luft-vann varmepumper. Vi har et stort utvalg av varmepumper fra anerkjente produsenter som bl.a. Fujitsu, Mitsubishi Electric, Toshiba, Daikin og Panasonic m.fl.  Her finner du både gulv-, tak og veggmodeller, varmepumper til ethvert behov og i alle prisklasser fra budsjettmodeller til toppmodeller. Siste nye nå er også varmepumper med farger.

Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste varmepumpene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende designmodeller og eksisterende kvalitetsprodukter – uansett hvilken produsent de kommer fra. 

I dag jobber vi mot PRIVAT- og BEDRIFTsmarkedet og leverer løsninger både til prosjekterte og eksisterende bygg. Leveransen varierer fra enkle varmepumper til store totalløsninger for energisparing. Vi har flere dyktige samarbeidspartnere, blant annet innen rør og solskjerming, for å kunne tilby de beste totalløsningene. 

Ved hjelp av vår lange erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å redusere energiforbruket i din bolig eller prosjekt. Endelig løsning utarbeides i samarbeid med kunden for å sikre at behov og forventninger blir ivaretatt. 

Vi er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste kriteriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år. Vårt fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse sammen med en langsiktig tenkning, har gjort oss til en av Norges største leverandører av varmepumper. Vår målsetning er at våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov.

Vi har lyktes med vår målsetting om du som kunde ovenfor dine venner og kjente bruker vårt slagord "anbefales på det varmeste" når du omtaler ACsenteret.

Image

Hvor finner du oss?

Nesten hele Norge er vårt dekningsområde. Våre egne butikker er AC Bryne, AC Bergen, AC Drammen, AC Kristiansand, AC Oslo, AC Stavanger, AC Vestfold/Telemark, AC Trondheim og AC Østfold. Gjennom vår landsdekkende samarbeidspartner FJ Klima når vi resten av landet.

Hos ACsenteret kan du være trygg på at du får en erfaren og trygg leverandør som følger deg gjennom alle ledd fra planleggingsfasen til installasjon. Vi er her for deg!

Visjon, Målsetning og Verdier

Image

Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP).

Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.