Om oss

~ hvem er vi, hvor finner du oss, vår historie

General Data Protection Regulation (GDPR)


On May 25, 2018, the European Union's General Data Protection Regulation (GDPR) will go into effect across all European Union markets. We believe this presents a new opportunity for marketers to strengthen their brand loyalty by focusing on consumer privacy while delivering amazing experiences. Think of it as experiential privacy — having privacy be a key part of the customer experience, through relevant privacy notices presented in context and choices that are on brand. More info about GDPR.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for ACsenteret as sin nettside – acsenteret.no. ACsenteret as er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

ACsenteret as samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / telefon  51 77 78 70

Hva vi samler inn

Ved henvendelser til oss hvor du fyller inn skjema:

  • Navn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse
  • Andre typer informasjon du oppgir når du registrerer deg for Bestilling av bl.a montering, befaring, feilrapportering, service eller sender andre former for henvendelser til oss.

Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger?

Vi behandler dine personopplysninger for følgende formål:

  • For å tilby våre Tjenester til deg og for å administrere vårt avtaleforhold med deg
  • For å håndtere betaling og gi deg bestillings- og fakturainformasjon
  • For å gi deg påminnelse om bl.a. tid for service
  • For å gi deg tilbud, nyheter, informasjon, produkter eller tjenester

Hvem kan vi dele dine opplysninger med?

Vi hverken selger eller deler dine opplysninger med tredjeparter. 

Hvordan vi bruker cookies

acsenteret.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

acsenteret.no bruker følgende cookies:

  • Informasjonskapsler for nettsiden for visning og funksjonalitet.
  • Informasjonskapsel for Google analytics

Samtykke til bruk av informasjonskapsler
Når du besøker og bruker acsenteret.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.